Élő kriptokereskedelem, A kriptovaluták kínai betiltása csak növelte a bányászatuk karbonlábnyomát


Bitcoin Ethereum hírek A digitális valutapiacok az elmúlt hónapban viharosak voltak, mivel a bitcoin Ráadásul a kripto-spot forgalom Az átlagosnál alacsonyabb kereskedési volumen általában arra utal, hogy az általános érdeklődés csökkent, és a befektetők a élő kriptokereskedelem szélén várhatják az alacsonyabb árakat.

A bitcoin szén-dioxid-lábnyomának felülvizsgálatára irányuló egyik legfrissebb tanulmányban kimutatták, hogy a kriptopénzek előállításának hálózatát tápláló megújuló energiaforrások aránya a ban mért átlagos 41,6 százalékról augusztusára 25,1 százalékra csökkent.

A cikk írásakor mind a tíz legfontosabb kriptoeszköz jelentősen csökkent, mivel Metrics továbbá arra utalnak, hogy az áprilisi kriptovaluta csereforgalom BNB A 30 napos adatok azt mutatják, hogy a terra A statisztikák azt mutatják, hogy március hónapban Az áprilisi statisztika a bitcoin határidős nyitott kamat tekintetében is alacsonyabb az elmúlt 30 napban.

Ma már van Márciusban NFT értékesítési adatok 1.

élő kriptokereskedelem

Továbbá a legutóbbi defi jelentés A Bitcoin. Márciusban a dex kereskedelem volumene milliárd dollár volt, míg az áprilisi dex kereskedelem Ezzel szemben a nem helyettesíthető token NFT értékesítése A Moonbirds volt a legkelendőbb NFT kollekció ebben a hónapban, millió dolláros globális eladással.

Szerdán este fontos bejelentésre készül a FED

Címkék ebben a történetben Mi a véleménye a kriptopiaci akcióról az elmúlt 30 napban? Ossza meg velünk, mit gondol erről a témáról az alábbi megjegyzések részben. Jamie Redman Élő kriptokereskedelem Redman a Bitcoin.

élő kriptokereskedelem

Redman óta aktív tagja a kriptovaluta közösségnek. Szenvedélye a Bitcoin, a nyílt forráskódú kód és a decentralizált alkalmazások.

élő kriptokereskedelem

Ez nem közvetlen vétel vagy felkérés vételi vagy eladási ajánlatra, vagy bármely termék, szolgáltatás vagy vállalat ajánlása vagy jóváhagyása.

Sem a társaság, sem a szerző nem felel közvetlenül vagy közvetve a károkért vagy veszteségekért, amelyeket okozott vagy állítólagosan okozott a cikkben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata, illetve az azokkal való függőség.

élő kriptokereskedelem

További népszerű hírek.